No more hair Quality and optimum safety Hair reduction of 80-90% after an average of 8 treatments epilating or Never Shaving waxing

IPL HAARVERWIJDEREN
Nooit meer scheren, epileren, harsen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haren op uw oksels, bikinilijn of rug: dat is wat de KR-1 Methode voor u kan doen. U bent verzekerd van hoge kwaliteit en optimale service. Dus wil je permanent worden onthaard, omdat je bijvoorbeeld van je ongewenste haargroei af wilt? Neem vandaag nog contact met ons op en boek nu uw gratis intake!

HOE WERKT IPL?
OPT is een ontharingsmethode die werkt via een puls van licht. De pols genereert warmte in de haarzakjes en vernietigt ze, zodat geen haar ooit terug kan groeien. Definitieve ontharing is gemakkelijk en vrijwel pijnloos op elk deel van het lichaam mogelijk met de KR-1 Methode. Het is ook snel. De gemiddelde behandelingstijd voor de uiteindelijke ontharing van oksels of bikinilijn is bijvoorbeeld slechts vijf minuten.

HAARGROEI FASEN
Om de haarfollikel te bereiken, is geleiding via het pigment in het haar vereist. In de fases 2 en 3 (zie afbeelding) wordt het haarzakje niet bereikt en kan het opnieuw een haar maken. Dat is de reden waarom verschillende behandelingen nodig zijn.

In totaal heeft u ongeveer 10 tot 15 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat. Daarnaast adviseren wij 1-onderhoudsbehandeling per jaar voor een optimaal en langdurig effect.

VOORDELEN VAN ONZE OPT KR-1 METHODE :

  • nooit meer scheren, epileren of waxen
  • geen ingegroeide haren of stoppels meer
  • haarvermindering van 70-80% na een gemiddelde van 8-behandelingen
  • kwaliteit en optimale veiligheid
  • bijna volledig pijnloos

VOORDELEN IN VERGELIJKING MET ANDERE IPL-METHODEN:

  • geen gebruik van kleverige gel tijdens de behandeling
  • sneller dan andere systemen (benen in 20 minuten in plaats van 1.5 uren)
  • ONS PERSONEEL IS professioneel opgeleid
  • de machine is ontwikkeld in Nederland en is veilig en effectief
  • transparante informatie over de (on) mogelijkheden
IPL-Haarverwijdering-Stap1_1

Huid voor behandeling

IPL-Haarverwijdering-Stap2_1

Tijdens de behandeling geleidt het pigment van het haar het licht naar het haarzakje.

IPL-Haarverwijdering-Stap3_1

Het haarzakje is vernietigd

IPL-Haarverwijdering-Stap4_1

Het haar valt eruit en er kan geen nieuw haar worden gemaakt.

Meest gestelde vragen over OPT haar verwijdering

Doet de ontharing pijn?

Je voelt het, maar het wordt over het algemeen niet als pijn ervaren. Elke flits kan een klein beetje aanvoelen op de huid. Natuurlijk zijn sommige delen van het lichaam gevoeliger dan de anderen, maar zelfs op de gevoelige delen van het lichaam wordt het niet ervaren als pijn.

Hoe snel zie ik een effect?

Na de derde behandeling zullen sommige van de behandelde haren gemakkelijk worden vrijgegeven na ongeveer 10 tot 15-dagen en enkele kale plekken zullen verschijnen. Sommige mensen lijken na een behandeling meer haren te hebben en de groei lijkt weer sneller te zijn. Dit is echter slechts een verschijning. Het wordt veroorzaakt doordat de haargroeicyclus verandert. De haren die meestal achter elkaar groeien, komen nu tegelijkertijd aan de oppervlakte. Vaak zijn er twee haren in één haarzakje. Dit is een goed moment voor een volgende behandeling omdat meerdere haartjes tegelijkertijd kunnen worden aangepakt.

Hoeveel tijd zou er moeten zijn tussen de behandelingen?

Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 4 tot 6 weken. Vanwege de haargroeicyclus zijn verschillende behandelingen nodig om alle haarzakjes uit te schakelen. De tijd tussen de behandelingen hangt af van de plaats op het lichaam. Soms kortere onderbrekingen in het gezicht en langere onderbrekingen van de benen.

Hoe lang duurt een behandeling?

De duur van een behandeling hangt af van het te behandelen oppervlak. De behandeling van de oksels duurt bijvoorbeeld in totaal 3 minuten.

Hoe lang na de behandeling kan ik zonnebaden en waarom moet ik wachten?

Na ongeveer 2 weken kunnen de behandelde oppervlakken opnieuw worden blootgesteld aan de zon of zonnebank. Omdat je huid anders beschermt tegen bescherming tegen licht door veel pigment te maken, maar dan vlekkerig (hyperpigmentatie). Er kunnen ook zonallergieën zijn (jeukende rode bultjes). Dek daarom de huid af met kleding in de zomer of wintersport of gebruik een beschermingsfactor hoger dan 30 (sunblock) als blootstelling aan UV-licht onvermijdelijk is, zoals op uw gezicht of armen (mits u daar natuurlijk bent behandeld). Als u uw gezicht IPL verlaat en we sterk aanbevelen om een ​​dagopvang te gebruiken met minerale SPF, zowel in de zomer als in de winter. In de winter en zelfs in de auto achter glas stralen de UVAS stralen uit op je huid. We raden de Image Prevention-dagcrème aan. Dit is beschikbaar in onze salon. (€ 46.00 voor 86 ml). Als u wordt blootgesteld aan de zon en gebruind, moet u twee tot vier weken wachten voor de volgende behandeling, totdat uw huidskleur weer normaal wordt. Zonovergoten huid en IPL gaan echt niet samen.

Kan ik zelfbruinende crèmes of zonnebank gebruiken?

U moet de zelfbruiners een week voor de behandeling niet gebruiken omdat deze een stof bevat die reageert met licht. Een week na de behandeling kunt u zelfbruinende crèmes of zonnebanken opnieuw gebruiken.

Kan het worden behandeld met ingegroeide haartjes?

Ja dat is goed. Het is zelfs heel goed tegen ingegroeide haren omdat een ontsteking met een gekruld haar tijdens de behandeling vaak opengaat en dan rustiger wordt.

Wat moet ik doen met de stoppels die overblijven na de behandeling?

Deze blijven groeien voor 2 tot 3 weken en vallen automatisch uit. Haar dat actief wordt vanuit de slaapfase, wordt gewoon afgeschoren, zodat we het in de volgende behandeling kunnen meenemen. Vergeet nooit om 1 een dag voor de behandeling te scheren. Liever niet dezelfde dag. Uw huid kan gevoelig reageren op alcohol en licht als u de dag van de behandeling scheert.

Zal het haar nooit terugkeren?

Nee, de haarzakjes die effectief zijn behandeld, kunnen nooit meer een haar produceren. U kunt uitgaan van 80 tot 90% haarvermindering. Als u 100% glad wilt worden, is dat misschien niet realistisch. Helaas zijn er duizenden haarzakjes onder onze huid die slapen of slechts licht produceren. Deze kunnen worden gewekt door hormoonveranderingen in een later stadium van ons leven, bijvoorbeeld in: zwangerschap, menopauze, gebruik van bepaalde medicijnen (antibiotica, hormoonpreparaten, doping), stoornissen in het endocriene systeem (schildklier, bijnierhyperactiviteit bij stress) of in een periode van veel inspanning.
Het betekent dat je jarenlang van ongewild lichaamshaar kunt ontdoen, maar dat je misschien het ongeluk hebt dat het haar ooit weer zal groeien of dat de pluizige resterende haren weer dikker worden. Het is dus verstandig dat u keer op keer terugkeert over 1 of 2 voor ‘onderhoudsservice’. Het haar heeft echter nooit dezelfde dichtheid als voorheen.

Waarom is ontharen niet verstandig bij het gebruik van sommige medicijnen?

Sommige medicijnen en kruidenpreparaten maken de huid overgevoelig voor licht. Als u de bijsluiter van uw geneesmiddelen opnieuw leest of als u de bijsluiter bent vergeten, kijk dan op: www.geneesmiddelenrepertorium.nl. Een overgevoeligheid voor sterk licht kan optreden met de volgende medicijnen of zalven: acne (ro-accutane, iso-tretoïne, vitamine A-zalf), antidepressiva, sint-janskruid (Hypericum, merknaam bijvoorbeeld Kyra), antibiotica of penicilline. Individueel kan van deze richtlijn worden afgeweken. Namelijk als u bepaalde geneesmiddelen al jaren gebruikt en nog nooit een overgevoeligheid voor UV-licht hebt waargenomen. Dus nooit last van zonneallergie (jeuk, hobbels na zonlicht) en nooit je ogen sluiten tijdens normaal daglicht. In die gevallen doen we eerst een paar testpulsen om te zien hoe de huid reageert. Ontstekingsremmers (bijv. Prednison) bestaan ​​ook niet naast de behandelingen. Omdat deze bepaalde cellen remmen die na de behandeling gewoon actief moeten worden om de huid weer te normaliseren.

Behandel je ook minderjarigen?

Als je jong bent, is je lichaam nog niet klaar met het maken van haren. Het is waarschijnlijk nog steeds gepland (afhankelijk van je familiale aanleg en hormoonspiegel) om op veel meer plaatsen veel meer haar te laten groeien en om het dichter te laten worden. Het epileren (met laser of IPL) kan, vanuit een medisch oogpunt, mogelijk zijn als u eenmaal uw verwachte lichaamslengte hebt bereikt en / of een normale cyclus hebt. U moet bij uw eerste intake een van uw ouders meenemen, zodat wettelijke toestemming kan worden gegeven. U kunt alleen naar de vervolgbehandelingen komen.

Wat gebeurt er als ik veel moedervlekken op de huid heb?

Kleine moedervlekken vormen geen probleem. Tijdens de behandeling worden belangrijke moedervlekken bewerkt, we kunnen er niet overheen flitsen.

Kan ik een ontharingscrème van tevoren scheren, epileren of gebruiken?

Tijdens de IPL-behandeling mag u niet epileren en / of waxen, omdat de haren nodig zijn om de effectieve warmte naar binnen te geleiden. Scheren is toegestaan ​​en bij voorkeur 1 een dag voor de behandeling, zelfs met een wegwerpbaar scheermes. Gebruik geen scheermesjes of scheersystemen die het haar voor het scheren eerst uit de huid trekken, omdat het haar dan weer in de huid valt. Als gevolg hiervan kan het niet dienen als leidraad voor het te epileren licht.

Kan ik deodorant gebruiken na het behandelen van de oksel?

Nee, wacht een paar uur, want chemicaliën kunnen door de huid door de hitte van de huid worden opgenomen.

Lichaam

Bikinilijn

71,00

Billen

137,50

Borst man

79,50

Buik vrouw

101,50

Oksels

60,50

Rug

79,50

Schouders

60,50

Borsten vrouw

29,50

bovenstaande prijzen zijn per behandeling. vraag naar onze speciale pakketten

Ledematen

Bovenbenen

59,50

Onderbenen

59,50

Benen volledig

79,50

Onderarmen

39,50

Handen (incl, vingers)

49,50

Voeten (incl. tenen)

49,50

bovenstaande prijzen zijn per behandeling. vraag naar onze speciale pakketten

Gezicht

Wenkbrauwen

29,50

Kaaklijn (incl. bakkebaarden)

60,50

Bovenlip

29,50

Kin

39,50

Gezicht (exl. oorschelpen en hals)

49,50

bovenstaande prijzen zijn per behandeling. vraag naar onze speciale pakketten

OPENINGSTIJDEN

De IPL studio heeft dezelfde openingstijden als de salon (zie hieronder) met als uitzondering , zondag en de koopavonden.

De IPL studio is dicht op zondag en er zijn geen behandelingen op de koopavonden.  ( de openingstijden voor donderdag en vrijdag open om 9:30 en sluiten om 18:30 )